ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 July, 2022 - 18:39

Categories: 

«Μπάσιμο Ολυμπιακού για τον Μπάρντι»

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επιχειρούν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ με ποδοσφαιριστές ποιότητας που έχουν όλες τις προδιαγραφές να προσφέρουν τα μέγιστα, αλλά και να εκτοξεύσουν αγωνιστικά την ομάδα.

Ένας παίκτης που φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι ο Ένις Μπάρντι σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

 Το έγκυρο «Superdeportes» αναφέρεται, μάλιστα, και στα ποσά της μεταγραφής του Μπάρντι στους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει στη Λεβάντε το ποσό των 3 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία θα υπάρξουν και μπόνους επίτευξης στόχων που μπορούν να ανεβάσουν τη μεταγραφή στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος Μπάρντι (σ.σ. γεννημένος στις 2/7/1995), είναι Σκοπιανός και αγωνίζεται κυρίως ως «10άρι», αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως κεντρικός χαφ όσο και ως αριστερό εξτρέμ. Δύο θέσεις στις οποίες έχει παίξει αρκετές φορές στην καριέρα του, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεβάντε, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο υποβιβασμός, όμως, στη Segunda Division έχει αλλάξει τα δεδομένα και όπως αναφέρουν οι Ίβηρες αναμένεται να αποχωρήσει

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11άδας της Λεβάντε, με τον Σκοπιανό μεσοεπιθετικό να ολοκληρώνει την περσινή σεζόν με 32 συμμετοχές (3 γκολ, 3 ασίστ). Συνολικά με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας έχει αγωνιστεί σε 162 ματς, στα οποία είχε 24 γκολ και 15 ασίστ.