ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2022 - 17:53

Categories: 

«Νέο … φλερτ Ολυμπιακού- Μιλιβόγεβιτς»

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό μετά από πεντέμιση χρόνια πολύ αξιόλογης παρουσίας του στα σαλόναι της PremierLeague με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας αποκαλύπτουν στην  Αγγλία.

 Όπως αναφέρει σήμερα η βρετανική ιστοσελίδα «insidefutbol.com», ο 31χρονος διεθν΄ςη Σέρβος χαφ έχασε τη θέση του στην Κρίσταλ Πάλας, υπό τον Πάτρικ Βιεϊρά, με την πρόσφατη εμφάνιση εναντίον της Άστον Βίλα να είναι η πρώτη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα, από τον Φεβρουάριο.

 «Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 «Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις, επιδιώκοντας να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, εάν η ομάδα της Premier League αρνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει» προσθέτουν.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο «Μίλι», ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας για διάστημα δυόμιση ετών (σ.σ. Ιούλιος 2014-Ιανουάριος 2017) με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας μέτρησε συνολικά 176 εμφανίσεις.