ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 October, 2023 - 18:00

Categories: 

«Νοσοκομείο» ο Άρης

Πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει, πλέον, ο Άρης μετά και τις τελευταίες εξελίξεις…

Συγκεκριμένα, ο Μόουζες Οντουμπάτζιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, υπέστη κάκωση συνδέσμων ώμου.

Έτσι, λοιπόν, ο 30χρονος αμυντικός, που τραυματίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση των «κίτρινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και σε δύο εβδομάδες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Μαγνητική έκανε σήμερα και ο Ρόναλντ Ματαρίτα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, δε, έχει θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά στον Άρη, η πορεία της αποκατάστασης του Μάνου Γκαρθία, έπειτα από την επέμβαση στην Ισπανία, δεν εξελίχθηκε όπως αναμένονταν…

Μάλιστα, μετά την εξέταση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Χρίστου, αποφασίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη (01/11) σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποκατάστασής του και να επιστρέψει με το νέο έτος!

Ομάδα: