ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 August, 2023 - 17:35

Categories: 

«Ξεσπιτώνεται» η Τσουκαρίτσκι

«Ξεσπιτώνεται» για το εντός έδρας παιχνίδι με Ολυμπιακό ή Γκενκ η Τσουκαρίτσκι!

Η έδρα της προσεχής αντιπάλου της ομάδας που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι των «ερυθρόλευκων» με του Βέλγους, δεν πληροί της προϋποθέσεις της UEFA για τα playoffs του Europa League, έτσι είναι αναγκασμένη να αλλάξει γήπεδο.

Ωστόσο, όπως μεταδίδουν σέρβικα Μέσα, η ομάδα του Βελιγραδίου θα χρειαστεί να μεταβεί 230 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική της έδρα, αφού αναμένεται να χρησιμοποιήσει το νεόκτιστο «Dubocica Stadium» στην πόλη Ντουμπόσιτσα.

Το πρωί της Παρασκευής (11/8) εκπρόσωποι της Τσουκαρίτσκι και άνθρωποι της UEFA επισκέφθηκαν το γήπεδο για τις τελευταίες επιθεωρήσεις, με τον γενικό διευθυντή του σερβικού συλλόγου να δηλώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη του Λέσκοβατς και τους ανθρώπους του γηπέδου που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα εδώ θα είναι φανταστική όταν η Τσουκαρίτσκι θα παίξει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια».

 

Το χωρητικότητας 8.000 θεατών γήπεδο θα ανοίξει τις πύλες του για πρώτη φορά στις 19 Αυγούστου (στις 14 του μηνός θα φιλοξενήσει ένα δοκιμαστικό ματς για να τεσταριστεί η σωστή εφαρμογή του VAR) και θα αποτελέσει την έδρα της Ντουμπόσιτσα, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας. Επίσης, εκεί αναμένεται να δώσει και εντός έδρας παιχνίδια της η εθνική Σερβίας.