ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 June, 2023 - 15:47

Categories: 

«Ο Εμπαπέ θέλει τώρα Ρεάλ» γράφουν στην Μαδρίτη

 

Με καθυστέρηση ενός καλοκαιριού είναι πιθανό η Ρεάλ να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 24χρονος επιθετικός μετά τη γνωστοποίηση της απόφασής του να μην ανανεώσει με την Παρί ως το 2025, αναμένεται να πωληθεί από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Μαδρίτης, ο Γάλλος φορ επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στην «βασίλισσα» αυτό το καλοκαίρι!

Μάλιστα, λέγεται πως επικοινώνησε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και απολογήθηκε στον πρόεδρο της Ρεάλ, ο οποίος είχε ενοχληθεί όταν πέρσι ο Εμπαπέ ενώ φερόταν έτοιμος να υπογράψει στους Μαδριλένους τελικά ανανέωσε με την Παρί. Κάποια ισπανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως το αφεντικό της Ρεάλ έχει... συγχωρέσει τον παίκτη και είναι αποφασισμένος να κλείσει τη σπουδαία μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού μεγάλης κλάσης και ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει ιδανική περίπτωση. Έστω κι αν τα αρχικά σενάρια μιλούσαν για ενδιαφέρον για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ.

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας έχουν ήδη δαπανήσει ένα ποσό άνω των 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλινγκαμ από τη Ντόρτμουντ, ενώ εφόσον θελήσουν να αποκτήσουν και τον Εμπαπέ, θα χρειαστεί να δαπανήσουν αρκετά παραπάνω από 150 εκατ. ευρώ, ίσως και κοντά στα 200 εκατ. ευρώ, απειλώντας το ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ που στοίχισε η αγορά του Νεϊμάρ από την Παρί.

Φέτος ο Εμπαπέ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Ligue 1 και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 41 γκολ και 10 ασίστ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.