ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2022 - 13:03

Categories: 

«Ο Μανού Γκαρθία δεν θα πάει στην Ελλάδα»

 

Αρνητική τροπή φαίνεται να παίρνει για τον Άρη το θέμα μεταγραφής του Μανού Γκαρθία σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα η «grada3.com» έχει άρθρο με τίτλο: «Ο Μάνου Γκαρθία δεν θα πάει στην Ελλάδα».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Άρη και υποστηρίζει ότι: «ο παίκτης δεν σκέφτεται αυτή την επιλογή. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία ενός πρωταθλήματος πιο ισχυρού από το ελληνικό. Και εκεί έρχονται οι Έλτσε, Κάντιθ και Ράγιο Βαγιεκάνο. τρεις ομάδες που θα μπορούσαν να είναι ο προορισμός για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή».

Το δημοσίευμα επικαλείται ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χουάν Αχούθα που αναφέρει ότι: «η επιλογή του Άρη έχει αποκλειστεί από τον παίκτη, ο οποίος επέσπευσε την προθεσμία (λήγει σήμερα) για να αποχωρήσει ως δανεικός. Η προϋπόθεση είναι απλή, αφού ο παίκτης είναι αυτός που μπορεί να ασκήσει τη ρήτρα μονομερώς με αντάλλαγμα η ομάδα στην οποία θα πάει να αναλάβει όλο το ετήσιο συμβόλαιό του. Ένας μισθός, λίγο λιγότερος από ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτόματα, λόγω αυτής της ανάθεσης, το συμβόλαιο του Γκαρθία επεκτείνεται με τη Σπόρτινγκ έως το 2026. Στο τραπέζι όμως βρίσκεται και η οψιόν δανεισμού με οψιόν αγοράς από την οποία την οποία θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του».