ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

1 November, 2018 - 23:08

Categories: 

«Ο Μαρινάκης στα χνάρια του Μπράιαν Κλαφ»

Η έντονη κοινωνική ευαισθησία και η φιλανθρωπική

του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκουν απήχηση και στην πόλη του Νότιγχαμ. Σημερινό δημοσίευμα της nottingham post έκανε ειδική μνεία στον Έλληνα ιδιοκτήτη της Φόρεστ, συγκρίνοντας τη φιλοσοφία του με εκείνη του τεράστιου Μπράιαν Κλαφ…

 

Διαβάστε εκτενή αποσπάσματα από το δημοσίευμα

 

«Στην εποχή του Μπράιαν Κλαφ, οι παίκτες ήταν περιποιημένοι, ευπαρουσίαστοι, υπόδειγμα επαγγελματιών. Έδειχναν πάντοτε σεβασμό στον σύλλογο και στους οπαδούς του. Ο Κλαφ πίστευε ότι τα μέλη της ομάδας θα έπρεπε να αποτελούν πρότυπα για την τοπική κοινωνία που αντιπροσώπευαν. Σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ.

 

Παρόλο που κάποιες φορές τα επιχειρηματικά deals του θεωρήθηκαν αμφιλεγόμενα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βοήθησε πολλές φορές με ρούχα και φαγητό τους πρόσφυγες που έφτασαν στις ακτές των ελληνικών νησιών.

 

Επίσης, δώρισε ένα εκ. ευρώ στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού που σόκαραν την Ελλάδα.

 

Η εποχή του Μαρινάκη στη Φόρεστ συνοδεύεται από το χτίσιμο νέων δεσμών με τα σχολεία, τις επιχειρήσεις, τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς αλλά και άλλους αθλητικούς συλλόγους του Νότιγχαμ. Ο συνεταιρισμός του κλαμπ με τη Framework (σ.σ. μια φιλανθρωπική οργάνωση) ήταν μια απόφαση που λήφθηκε κατευθείαν από την κορυφή της ιεραρχίας.

 

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ, Νίκολας Ράνταλ τόνισε: «Είναι φιλοδοξία του κυρίου Μαρινάκη όχι μόνο να διεκδικούμε την επιτυχία εντός γηπέδου, αλλά και να αναγνωρίζουμε ως σύλλογος τις υποχρεώσεις μας απέναντι στην τοπική κοινωνία. Προσλάβαμε τη Framework ως τον επίσημο Φιλανθρωπικό Συνεργάτη μας για την τρέχουσα σεζόν προκειμένου να βοηθήσουμε στην καταπολέμηση του αυξανόμενου αριθμού αστέγων στην κοινότητά μας. Η δουλειά που κάνουν, ειδικά με τους ανθρώπους στους δρόμους, μπορεί ταυτόχρονα να σώζει ζωές αλλά και να αλλάζει ζωές.

 

 

olymbic idea