ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2024 - 18:58

Categories: 

«Ο Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον Κρέσπο»

Το όνομα του Μιγκέλ Κρέσπο επαναφέρουν στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα οι Τούρκοι.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο μάνατζερ του 27χρονου μέσου, Ντομίνγκος Λόπες, συναντήθηκε με ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού κινείται για την απόκτησή του, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες στην ανάρτησή του. Ο Κρέσπο, ο οποίος είχε γραφτεί για τον Ολυμπιακό και πριν από λίγες εβδομάδες, φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 17 παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του σε 1.138 λεπτά συμμετοχής.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μιγκέλ Κρέσπο γνωρίζεται καλά με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες, από την κοινή τους παρουσία στην Εστορίλ το 2021. Το συμβόλαιο που έχει με την Φενερμπαχτσέ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

 

Ομάδα: