ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2022 - 21:19

Categories: 

«Πάτησε» τον Άρη ο Ολυμπιακός, ενόψει Παναθηναϊκού και πλέι – οφ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Basket League  κόντρα στον Άρη, επικρατώντας άνετα με 89-67 στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τον κλινήρη Κώστα Σλούκα  ανέβηκαν στο 17-1 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο μέρος οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν αρκετά ψυχωμένοι κι έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό, όπως μετράει το 41-33 με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα. Ουσιαστικά την διαφορά για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα την έκανε η εξαιρετική τρίτη περίοδος, όταν οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν ένα επί μέρους 25-12 φτάνοντας το σκορ στο 66-45.

Πρώτος σκόρερ για τους Κυπελλούχους Ελλάδας ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με 18 πόντους, ενώ στους 16 σταμάτησε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Διψήφιοι οι ΜακΚίσικ (11π.) και Γουόκαπ (10π.).

Για τον Άρη των μόλις εννιά παικτών, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάουαν Τζούνιορ (14π.), που μοίρασε και 9 ασίστ, με τους Γουίλιαμς (12π.), Κώττα (10π.) και Νετζήπογλου (10π.) να τον ακολουθούν.