ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2023 - 18:19

Categories: 

«Πέρασε» … αεράτη από το Αιγάλεω η Κηφισιά!

 

Aσταμάτητη η Κηφισιά!

Η ομάδα των βορείων προαστίων άλωσε με άνεση το Αιγάλεω (0-3), συνεχίζοντας την πορεία της για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια! Η Κηφισιά με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στους 43 βαθμούς για τον Β' όμιλο, πετυχαίνοντας την 14η νίκη της σε 16 αγωνιστικές! Το Αιγάλεω, αντίθετα, έμεινε στους 20 βαθμούς και την 9η θέση.

Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς, με τον Μιχάλη Κουϊρουκίδη στο 25' να νικά με κεφαλιά τον Σκαφίδα για το 0-1. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη συνέχισε δυναμικά, με τον Τετέι να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική ενέργεια του Γκίνι και την ασταθή απόκρουση του Σικαλιά, ευστοχώντας προ κενής εστίας για το 0-2.

Ο Γκίνι ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα προσωπικό γκολ, όταν βρήκε δίχτυα στο 56' μετά από όμορφη συνεργασία των Κουϊρουκίδη και Τετέι. Aπό εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο, με την Κηφισιά να πανηγυρίζει ακόμη μία σπουδαία νίκη.