ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 December, 2023 - 19:39

Categories: 

«Πέταξε» για εξάδα το Περιστέρι!

Με μεγάλη αποτελεσματικότητα έξω από τα 6,75μ., το Περιστέρι bwin νίκησε 89-78 την ΑΕΚ Betsson BC στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και έκλεισε τον πρώτο γύρο της Stoiximan Basket League με το θετικό 6-5.

Αντίθετα, η «Ένωση» υποχώρησε στο 5-6, μένοντας μάλιστα χωρίς εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς. Κομβική στιγμή για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη τελείωσε το ματς με 15/35 τρίποντα και είχε για κορυφαίους τους Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ και Λεωνίδα Κασελάκη με 23π. και 17π. αντίστοιχα.

Από το σύνολο του Ζοάν Πλάθα, ξεχώρισε ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε με 14π. και 10 ριμπάουντ, ενώ άλλους 13π. πρόσθεσε ο Τσέισον Ραντλ.

Η 6η θέση του Περιστερίου bwin της επιτρέπει να αποφύγει έναν εκ των Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, εν αντιθέσει με την 7η AEK Betsson BC.

 

Ομάδα: