ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2024 - 16:35

Categories: 

«Πέταξε» η ΑΕΚ χωρίς Γκαρσία για τη Θεσσαλονίκη

 

Για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής (17/1, 19:00) ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη αναχώρησε η ΑΕΚ, η οποία πάει για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού καθώς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην OPAP Arena μόνο η νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης θα της δώσει το εισιτήριο στα προημιτελικά. Κάτι που αν συμβεί θα της ανοίξει και τον δρόμο προς τον τελικό, βάσει των αντιπάλων που έχει να βρει μπροστά της, καθώς θα έχει τον ρόλο του μεγάλου φαβορί.

 

Από χθες είναι γνωστό ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει τον Λιβάι Γκαρσία στη διάθεσή του μετά το χτύπημα που αποκόμισε ο 26χρονος φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και μένει να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα προλάβει το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ακολουθεί.

 

Ακόμα και να ήταν διαθέσιμος βέβαια ο Λιβάι, η λογική λέει πως δεν θα ξεκινούσε λόγω του καθιερωμένου rotation στο οποίο προχωράει ο Ματίας Αλμέιδα στα παιχνίδια Κυπέλλου. Κάτι που αναμένεται να κάνει και στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως είχε συμβεί και στο πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν ο Αργεντινός κόουτς είχε αλλάξει επτά πρόσωπα στην ενδεκάδα του.

 

Η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, δεν ανακοίνωσε αποστολή με τον «Πελάδο» να μην υπολογίζει εκτός από τον Λιβάι Γκαρσία και στον τραυματία Γαλανόπουλο και φυσικά στους Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες αυτό το διάστημα. Αυτές είναι οι δεδομένες απουσίες για τον Αλμέιδα και μένει πλέον να διαπιστωθεί σε πόσες αλλαγές θα προχωρήσει στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Ομάδα: