ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 July, 2023 - 20:28

Categories: 

«Πεντάρα» για τη Σίτι με σούπερ Χάαλαντ

Με το δεξί ξεκίνησε την καλοκαιρινή της προετοιμασία η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επανήλθε από το 2-0 των Γιοκοχάμα Μαρίνος κι επικράτησε 5-3 με δυο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πρώτο καλοκαιρινό φιλικό, πρώτη νίκη στη σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνέχισε από εκεί που έμεινε στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Με την αύρα του τρεμπλ να τους συνοδεύει, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν λύγισαν από το προβάδισμα με 2-0 της Γιοκοχάμα Μαρίνος και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ επικράτησαν με το χορταστικό 5-3, χαρίζοντας γκολ και θέαμα απέναντι στους Ιάπωνες.

 

Οι γηπεδούχοι βέβαια φρόντισαν να τους βάλουν δύσκολα αφού προηγήθηκαν με 2-0, προτού τα γκολ των Στόουνς και Άλβαρες επαναφέρουν την ισορροπία για τους Citizens πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους.

 

Από εκεί κι έπειτα ανέλαβε δράση ο Χάαλαντ που με δυο γκολ έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ενδιάμεσα ο φορμαρισμένος Ρόδρι είχε διαμορφώσει προσωρινά το 4-2. Το μόνο που κατάφεραν οι Ιάπωνες ήταν βρουν κι ένα τρίτο γκολ προς το φινάλε του αγώνα, αποχωρώντας στο τελικό σφύριγμα με ψηλά το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.