ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 August, 2022 - 21:57

Categories: 

«Πετούσε» φωτιές η ΑΕΚ στην Κύπρο!

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα γραφής που παρουσίασε η ΑΕΚ στο νικηφόρο με 2-0 εκτός έδρας φιλικό που έδωσε με τη Ομόνοια στην Λευκωσία.  Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά που έχουν δώσει μοιράζοντας υποσχέσεις στους οπαδούς τους. 

Το σύστημα 3-5-2 που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα  με τον Γκατσίνοβιτς δεξιά, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Μάνταλο να κινείται κοντά στον προωθημένο Αραούχο, προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα, αλλά και ισορροπία μεταξύ των γραμμών.

Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 11’ δημιούργησε την πιο κλασική της ευκαιρία όταν η εκτέλεση φάουλ του Τσούμπερ σταμάτησε στο δοκάρι. Η «Ένωση» άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Ομπερλίν Πινέδα να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο Μεξικανός μέσος ολοκλήρωσε την όμορφη ατομική του ενέργεια με μακρινό σουτ – οβίδα για το 0-1.

Οι παίκτες του Αλμέιδα στο 30’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκατσίνοβιτς από τον Λέτσιακς με τον διαιτητή Αντωνίου να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 41’ με τον Στάνκοβιτς να αρνείται δις το γκολ στον Ντισκερούντ. Στο 54’ η ΑΕΚ τεράστια ευκαιρία όταν έπειτα από πάσα του Αραούχο και τακουνάκι του Τσούμπερ, ο Πινέδα δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Φαμπιάνο.

Η «Ένωση» ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 65’ με ατομική ενέργεια του Μάνταλου.