ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 December, 2023 - 15:05

Categories: 

«Πηγαίνει στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ!»

Φημολογία που θέλει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φατίχ Τερίμ πυροδοτήθηκε στα social media.

Όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του γνωστού Τούρκου ρεπόρτερ, Γιατζίζ Σαπουντσούογλου (με περισσότερους από 1,5 εκατ. followers στο twitter), στην οποία αναφερόταν ότι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον έμπειρο Τούρκο.

Ακολούθησε αναπαραγωγή του συγκεκριμένου σεναρίου και από άλλους αθλητικούς ρεπόρτερ και ΜΜΕ, που πήγαν μάλιστα το θέμα ακόμα παραπέρα, αναφέροντας ότι ο Τερίμ έχει ήδη συμφωνήσει και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια υπήρξε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της «Fanatik» με τίτλο «αυτή είναι η νέα ομάδα του Φατίχ Τερίμ, εξέλιξη-έκπληξη».

Αφού γίνεται λόγος λοιπόν για πρόταση ευρωπαϊκού συλλόγου που έχει βάλει τον Τούρκο τεχνικό σε σκέψεις να επιστρέψει στους πάγκους μετά τον Γενάρη του 2022, κατονομάζεται ο Παναθηναϊκός.

Ενόσω συνεχίζονται, δε, οι σχετικές αναφορές, κοινός παρονομαστής των περισσότερων εξ αυτών είναι η πληροφορία πως ο Τερίμ παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική να μετακινηθεί στους «πράσινους» και πρόκειται να έρθει αύριο στη χώρα μας για να υπογράψει.

Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα και για λεπτομέρειες της φερόμενης συμφωνίας Τερίμ - Παναθηναϊκού, με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα να μιλούν για αρχική πρόθεση του Τούρκου να έρθει για έξι μήνες, αλλά να πείθεται (κατόπιν επιμονής του προέδρου) να υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Σε νεότερες αναρτήσεις του, εξάλλου, ο Σαπουντσούγλου αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έλυσε το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ότι την προπόνηση της Τετάρτης θα την κάνει ο Τερίμ.

Ομάδα: