ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 17:31

Categories: 

«Πρώτη» για Δεληζήση στον Άρη

Προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιλάμβανε η σημερινή (15/09) ημέρα στον Άρη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δεληζήση να δίνει το παρόν σε αυτήν για πρώτη φορά.

Αντιθέτως, ο Κίκε Σαβέριο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ μέρος της προπόνησης των «κίτρινων» έβγαλε ο Ζαν Ζουλ.

Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει τους… εκλεκτούς για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας (20:30).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, αμυντική τακτική, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδι τακτικής).

Καινούργιο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε και πάλι μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κίκε Σαβέριο ακολούθησε ατομικό».

 

Ομάδα: