ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 July, 2022 - 20:31

Categories: 

«Σε προχωρημένες επαφές ο Ολυμπιακός με Καγέχα»

 

Τη στιγμή όπου ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς, είναι φυσικό να πληθαίνουν οι αναφορές διεθνών ΜΜΕ με υποψήφιους «μνηστήρες» για την άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, το νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί στη σχετική λίστα, είναι αυτό του 44χρονου Ισπανού τεχνικού Χαβιέ Καγέχα!

 Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Άλβαρο Ρομέο, δημοσιογράφος που εργάζεται στα «talkSPORT», «Athletic» και σε διάφορα άλλα Μέσα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην προπονητή της Βιγιαρεάλ ώστε να αντικαταστήσουν τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Καγέχα είχε συμφωνήσει να αναλάβει την Αλ Σαμπάμπ αλλά το deal χάλασε τελικά λόγω διαφωνιών, με την ομάδα από την Ασία να καταλήγει στον Βιθένετε Μορένο.

Ο Ισπανός κόουτς που έγινε γνωστός από το πέρασμά του από τη Βιγιαρεάλ, ενώ είχε προπονήσει και την Αλαβές, φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Πέδρο Μαρτίνς.