ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 January, 2024 - 15:39

Categories: 

«Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αδάνα για την μεταγραφή του Γκραβινιόν στον Παναθηναϊκό»

 

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές και στα μεταγραφικά, προσπαθώντας να κλείσει όλες τις τρύπες που έχει στο ρόστερ του, με την απόκτηση του στόπερ να... επίκειται!

Στον Παναθηναϊκό έχουν καταλήξει στις τελικές επιλογές τους για την ενίσχυση των μετόπισθεν με έναν εν δυνάμει βασικό στόπερ και θέλουν να κλείσουν το θέμα μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο 26χρονος πολιτογραφημένος Γάλλος Αντριού Γκραβινιόν κι άλλη μία περίπτωση είναι ήδη σε πρώτο πλάνο.

Τα τελικά «ζυγίσματα» των περιπτώσεων που είχε τσεκάρει εδώ κι εβδομάδες ο Παναθηναϊκός έχουν ολοκληρωθεί και οι «πράσινοι» φουλάρουν πλέον για να κλείσουν το κενό στα μετόπισθεν με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποκτηθεί ως εν δυνάμει βασικός κι όχι ως μία «συμπληρωματική» επιλογή. Με ξεκάθαρη πρόθεση να ολοκληρωθεί το όλο θέμα μέσα στα επόμενα 24ωρα και να ενταχθεί ο στόπερ άμεσα.

Στον Παναθηναϊκό κινήθηκαν όλο αυτό το διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γράφτηκαν κι αναφέρθηκαν δεκάδες ονόματα υποψηφίων, χωρίς να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί το παραμικρό. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου παρουσίασε στον Φατίχ Τερίμ τις περιπτώσεις που είχαν προκριθεί απ’ το “τσεκάρισμα” και την προεργασία που είχε γίνει απ’ το κλαμπ κι ο Τούρκος τεχνικός έχει πλέον υποδείξει τις τελικές επιλογές.

 

Σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ για την υπόθεση του πολιτογραφημένου Γάλλου και διεθνή με τη Γουαδελούπη κεντρικού αμυντικού.

 

«Στην Αθήνα μετέβη ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, για να έχει μεταγραφικές συνομιλίες με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ», αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Τούρκο προπονητή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

 

Ομάδα: