ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 July, 2023 - 19:28

Categories: 

«Σφήνα» Ράγιο Βαγιεκάνο για Ντε Φρούτος

 

Σε μία καίρια χρονικά  στιγμή όπου ο Ολυμπιακός φροντίζει να εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τις δυνατές επιλογές του για την ουσιαστική ενίσχυσή του σε όλες τις γραμμές, σε καθημερινή βάση είναι απόλυτα φυσικό να προκύπτουν νέα δρώμενα. Το όνομα του Ντε Φρούτος εξακολουθεί να βρίσκεται  ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο δεδομένα η υπόθεσή του συγκεντρώνει υψηλό δείκτη δυσκολίας αφού ο Ολυμπιακός δεν … παίζει μόνος του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει και στους ανθρώπους της Ράγιο Βαγιεκάνο. Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, η Βαγιεκάνο κατέθεσε πρόταση ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, το Deportes COPE Valencia αναφέρει πως ακόμα βρίσκονται κι άλλες ομάδες στο «κόλπο». Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους Πειραιώτες το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει Μπόρνμουθ και Χετάφε.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντε Φρούτος μέτρησε 46 εμφανίσεις με τη Λεβάντε με πέντε γκολ και οκτώ ασίστ. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

 

Ομάδα: