ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 August, 2023 - 16:55

«Τελειώνει» του Ορτέγα στον Ολυμπιακό!

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα δεν πρόκειται να παίξει βασικός στο παιχνίδι της Βέλεζ με την Μπαράκας Σεντράλ, εν μέσω των διαπραγματεύσεων του συλλόγου από το Μπουένος Άιρες με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στο ρεπορτάζ της Βέλεζ αναφέρεται ότι πρώτον ο προπονητής Γκαγέγκο Μέντες παρότι τον πήρε στην αποστολή δεν πρόκειται να τον έχει βασικό, λόγω της επιθυμίας του παίκτη να φύγει και δεύτερον η πώληση του στον Ολυμπιακό θα προχωρήσει. Τονίζεται ότι η διαφορά των δύο κλαμπ στο οικονομικό πλέον είναι 500 χιλ. Ευρώ (4 εκ. προσφέρει ο Ολυμπιακός και 4,5 ζητάει η Βέλεζ) κι ότι μετά από τη νέα προσέγγιση όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη είναι αισιόδοξα ότι η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί. Ο δε παίκτης φέρεται να διαμήνυσε στη Βέλεζ ότι θα της δώσει το 15% που του αντιστοιχεί επί της μεταγραφής, εάν κλείσει η μεταγραφή του, έτσι ώστε να καλυφθεί η διαφορά των 500 χιλ. Ευρώ.

Ομάδα: