ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 February, 2023 - 16:38

Categories: 

«Τρέχει» ο Πονίτκα να προλάβει το Final-8

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα που προκύπτουν στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του Πονίτκα

Ο διεθνής Πολωνός σέντερ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα από το ματς με τη Ζάλγκιρις, είδε την κατάστασή του να βελτιώνεται και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Αυτό σημαίνει πως αν η πορεία της αποθεραπείας του συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς, είναι πολύ πιθανό να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου (16 Φεβρουαρίου).

Ο Πονίτκα δεν θα αγωνιστεί, πιθανότατα, στον αγώνα του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα απέναντι στη Βαλένθια (10/2, 21:00), ωστόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Πολωνού φόργουορντ.

Θυμίζουμε πως πλέον συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και οι νεοφερμένοι Ματ Τόμας και Δημήτρης Αγραβάνης, που αναμένεται να κάνουν την Παρασκευή το ντεμπούτο τους με τα πράσινα.

Ομάδα: 
Διοργάνωση: