ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2023 - 19:46

Categories: 

«Τριάρα» για την Λίβερπουλ

 

 

Με τον Σόμποσλαϊ να ανοίγει το δρόμο προς την νίκη και με τους Νούνιες-Σαλάχ να βρίσκουν επίσης το δρόμο προς τα δίχτυα, η Λίβερπουλ υπέταξε με 3-0 την Άστον Βίλα στο "Άνφιλντ" και πανηγύρισε την τρίτη επιτυχία της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η Λίβερπουλ πήρε φόρα μετά από την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία της την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Νιούκαστλ (έκανε ανατροπή με τα δύο γκολ του Νούνιες μετά από το 80' αν και έπαιζε για πάνω από μία αγωνιστική ώρα με 10 παίκτες) και συνέχισε στο ίδιο νικηφόρο μονοπάτι και το απόγευμα της Κυριακής (3/9) για την 4η αγωνιστική της Premier League.

 

Θύμα της ήταν η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, με τους ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ να επιβάλλουν την κυριαρχία τους από την αρχή μέχρι το φινάλε και να φτάνουν σε ένα άνετο και συνάμα πειστικό 3-0, για να πάρουν την τρίτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση της βαμολογίας.

 

Το ματς άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την Λίβερπουλ, με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να εκτελεί κόρνερ στο 3ο λεπτό από τα δεξιά και τη μπάλα να φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Σόμποσλαϊ να πιάνει δυνατό αριστερό σουτ και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Εμιλιάνο Μαρτίνες (1-0).

 

Το γκολ αυτό έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους και στο 22' μεγάλωσαν το αβαντάζ τους, με τον Σαλάχ να βγάζει κάθετη πάσα στον Νούνιες, τον Ουρουγουανό να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι με πλασέ και εκείνη να βρίσκει στην επαναφορά τον Κας και να καταλήγει στα δίχτυα (2-0).

 

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, το 2-0 υπέρ της Λίβερπουλ ήταν ιδιαιτέρως κολακευτικό για την Βίλα που έμοιαζε να μην μπορεί να παρακολουθήσει την αντίπαλό της, με τους βίλανς να χάνουν στο 48' μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπούν στο ματς (εντυπωσιακή απόκρουση του Άλισον σε κεφαλιά του Κας) και την ομάδα του Κλοπ να τους αποτελειώνει στο 55' μέσα από στατική φάση.

 

Ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε κόρνερ, ο Νούνιες πήρε την κεφαλιά και ο Σαλάχ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έγραψε το 3-0 με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, με το γκολ Νο 188 για τον Αιγύπτιο με την κόκκινη φανέλα να ρίχνει ουσιαστικά τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.