ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 22:32

Categories: 

«Φορτσάτος» ΠΑΟΚ καθάρισε το Περιστέρι

Πήρε το... θρίλερ κόντρα στο Περιστέρι bwin επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ!

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 69-64, βελτιώνοντας το ρεκόρ 2-1 και πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη, μετά το μεσοβδόμαδο διπλό επί της Γαλατασαράι για το BCL.

 

 

Από την άλλη, το Περιστέρι bwin συνεχίζει να δείχνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά, συνεχίζοντας να μην έχει πάρει ακόμα νίκη στη φετινή Basket League, μετά το πέρας τριών αγωνιστικών.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι ΜακΝις (19π, 10 ριμπ) και Χάρισον (18π, 5 ασίστ), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Χαντς (13π, 8 ριμπ) και Κένι Γουίλιαμς (13π).

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, η εκτός έδρας αναμέτρησή του με το Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Basket League, αφού η αναμέτρησή του με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ αναβλήθηκε, ενώ το Περιστέρι bwin θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Τρίτη (24/10, 19:30) την ουγγρική Σομπατέλι για τη 2η αγωνιστική του BCL, πριν παίξει με τον Προμηθέα την επόμενη εβδομάδα.

Ομάδα: