ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 July, 2023 - 21:04

«Φουλάρει» για Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός και στο βάθος ... Ντόρσεϊ

Αποφασισμένοι να … χτυπήσου σε όλα τα μέτωπα και να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο κορμό σε όλες τις θέσεις παρουσιάζονται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Το νέο όνομα που φέρεται να απασχολεί το σύνολο του Ερκίν Αταμάν προέρχεται από την ισπανική αγορά είναι αυτό του Κάιλ Γκάι. Με την διοίκηση της Μπανταλόνα επέλεξε να «ματσάρει» την προσφορά που είχε καταθέσει η Βαλένθια για την απόκτηση του Αμερικανού, όπως είχε το δικαίωμα να κάνει μέχρι και τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουλίου. Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ έβαλε «φωτιά» στα καλάθια κατά τη διάρκεια των play-offs στην ACB και ολοκλήρωσε τη σεζόν στο EuroCup με 11.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Είναι λογικό, λοιπόν, να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το βήμα... παραπάνω από την Μπανταλόνα. Με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει δυνατά στο κυνήγι απόκτησή τους.

Την ίδια στιγμή ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στις μεταγραφικές βλέψεις των Πρασίνων». Με την υπόθεση του διεθνούς γκαρντ να παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας από την στιγμή όπου η Φενέρμπαχτσε για την ώρα δεν τον αφήνει ελεύθερο.

Ομάδα: