ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 June, 2023 - 16:35

Categories: 

«Φωνές» από Γιοβάνοβιτς: «Όχι μακρινές πάσες»

Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στην Αυστρία ήταν και πιο «γεμάτο» από ποδοσφαιριστές. Κι αυτό διότι τόσο ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, όσο και οι υπόλοιποι διεθνείς (Κλεϊνχέισλερ, Μάγκνουσον, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν) ενσωματώθηκαν και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ την Πέμπτη αναμένεται στην Αυστρία και το Μπαντ Έρλαχ ο Φίλιπ Τζούριτσιτς για το «τριφύλλι».

Μετά την καθιερωμένη προπόνηση, το βάρος έπεσε στην κατοχή και την κυκλοφορία με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε τρεις ομάδες οι οποίες ήταν οι παρακάτω:

Ροζ: Μλαντένοβιτς, Σπόραρ, Σένκεφελντ, Τσέριν, Τρουγιέ, Ζέκα, Καμπετσής, Παλάσιος, Κάτρης

Λαχανί: Αϊτόρ, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Γερεμέγιεφ, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Φικάι, Καλοσκάμης

Πράσινοι: Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Τσόκαι, Φρόκου.

Ο Χρήστος Κόντης έδινε διαρκώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές και τους ζητούσε να έχουν σωστή αντίληψη για να διακρίνουν τη σωστή πάσα και τη γωνία αυτής. Στην ίδια άσκηση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φώναξε στους παίκτες, αφού είχε παρακολουθήσει το πρώτο κομμάτι αυτής: «Μην το κάνετε δύσκολο, δείτε τις επιλογές σας, όχι μακρινές πάσες, κοντινές και να περνάει η μπάλα από μέσα, από τον άξονα'».

Ο Σέρβος δεν ήθελε μακρινές μεταβιβάσεις στην άσκηση κυκλοφορίας, αλλά "στρωτό" ποδόσφαιρο με διαρκείς κοντινές πάσες και γρήγορο παιχνίδι. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Μαντσίνι έκανε μια μακρινή μεταβίβαση και αμέσως ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στον Αργεντινό: «Οχι long balls Daniel».

 

Ομάδα: