ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2022 - 21:46

Categories: 

«Χάθηκε» στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Με το … αριστερό ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην απαιτητική Ευρωλίγκα για το 2022. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεμένοντας από δυνάμεις και κυρίως καθαρό μυαλό , γνώρισαν βαριά ήττα στην Πόλη από την «λειψή» αλλά πολύ αποφασιστική Φενέρ  (σ.σ. παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Ντε Κολό, Βέσελι και Σαγιόκ και υποχώρησαν στο 12-6..

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευάλωτος στη άμυνα ιδιαίτερα στο καταδικαστικό β’ μέρος και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στην Πόλη μετά από αυτό στην κόντρα στην Αναντολού Εφές, έδειξαν αδυναμία αντίδρασης. 

Ιδιαίτερα καταλυτική στιγμή στο ματς ήταν η στιγμή της αποβολής του Γιώργου Μπαρτζώκα 2:56 πριν από την από την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας προπονητής είχε έντονες διαμαρτυρίες για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Σλούκα και αφού κάλεσε τάιμ-άουτ συνέχισε να τα λέει έντονα με τον Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ. Στην αρχή ο Ισπανός διαιτητής τον χρέωσε με μία τεχνική ποινή και στη συνέχεια ακόμα μία, αφού ο Μπαρτζώκας συνέχισε να διαμαρτύρεται..

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στον Ολυμπιακό είδαν τον Σακίλ ΜακΚίσικ να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού στα μέσα της δεύτερης περιόδου, καθώς δέχθηκε γονατιά στον μηρό από Μπιρσέν. Μάλιστα, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ έδειχνε να πονάει αρκετά κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.