ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 August, 2023 - 17:43

Categories: 

«Χαλάει» η μεταγραφή του Πακετά στην Μάντσεστερ Σίτι

Προς ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λούκας Πακετά στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και το Sky Sports, οι δυο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία καθώς τα «σφυριά» δεν αποδέχονται την πρόταση των 100 εκατ. ευρώ και οι «πολίτες» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ανέβουν παραπάνω στην πρότασή τους.

Να θυμίσουμε ότι με την αποχώρηση των Γκιντογκάν και Μάχρεζ οι τρεμπλούχοι είχαν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Βραζιλιάνο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πακετά ήταν εντυπωσιακός την περσινή σεζόν, τόσο με την εθνική Βραζιλίας στο Μουντιάλ, όσο και με τη Γουέστ Χαμ που κατέκτησε το Conference League, μετρώντας πέντε γκολ και επτά ασίστ σε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όλο και δυσκολεύει το κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι για τον Λούκας Πακετά της Γουέστ Χαμ, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να φαίνονται έτοιμες να ναυαγήσουν.

Απομακρύνεται από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Λούκας Πακετά. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε, οι Πολίτες φόρτσαραν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Γουέστ Χαμ, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα καταφέρουν να τον ντύσουν στα γαλάζια.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε πει το «ναι», όμως τα Σφυριά δεν ικανοποιούνταν ούτε με τα 100 εκατομμύρια ευρώ που είχαν προσφέρει οι πρωταθλητές. Πλέον, σύμφωνα τόσο με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αλλά και το Sky Sports, οι διαπραγματεύσεις ναυαγούν και είναι πολύ πιθανό ο Βραζιλιάνος να παραμείνει στο Λονδίνο και τη νέα σεζόν.