ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2023 - 17:41

Categories: 

«Χρυσή» η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το το χρυσό μετάλλιο στα 20χλμ. βάδην σε μια κούρσα με πολύ έντονο συναγωνισμό και μεγάλο ενδιαφέρον. Κατάφερε να αντέξει τον ρυθμό και να τερματίσει σε 1 ώρα 29 λεπτά και 17 δεύτερα πετυχαίνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας της.

 

Παράλληλα η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ και πρωταθλήτρια του 2022 στο Μόναχο έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ακόμη μετάλλιο στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης που διεξάγεται τον προσεχή Αύγουστο.

 

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από την αρχή του αγώνα βρέθηκε στο προπορευόμενο γκρουπ και λίγο πριν το 10ο χιλιόμετρο πέρασε μπροστά, όπου έμεινε για τα επόμενα τρία χιλιόμετρα. Ο αγώνας στη συνέχεια ήταν συναρπαστικός κι είχε αρκετές εναλλαγές με την Ελληνίδα, την Ιταλίδα Παλμισάνο και την Ουκρανή Ολιανόβσκα να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία. Στα τρία τελευταία χιλιόμετρα η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε και πάλι μπροστά φτάνοντας σε μια ακόμη μεγάλη νίκη.

 

Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Ιταλίδα Παλμισάνο με 1 ώρα 29 λεπτά και 19 δεύτερα και το χάλκινο στην Άνα Καμπεσίνια από την Πορτογαλία που κατάφερε να περάσει στην τρίτη θέση στα τελευταία δύο χιλιόμετρα, αφήνοντας την Ουκρανή στην τέταρτη θέση με 1.25.17.

 

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε με τη σημερινή της επικράτηση δύο τα χρυσά της μετάλλια στη διοργάνωση, αφού ήταν νικήτρια στα 35χλμ. στη διοργάνωση του 2021.

 

Ακόμη μια ελληνική συμμετοχή ήταν η Χριστίνα Παδοπούλου η οποία αγωνίστηκε στην ίδια απόσταση και κατέλαβε την 17η θέση με 1 ώρα 34 λεπτά και 30 δεύτερα. Η τρίτη ελληνική συμμετοχή, σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, στην ίδια απόσταση ήταν η Όλγα Φιάσκα που τερμάτισε στην 28η θέση με 1 ώρα 38.55. Η χώρα μας κατέκτησε την πέμπτη θέση στο ομαδικό στο σύνολο των εννέα χωρών που συμμετείχαν στο ομαδικό