ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 March, 2023 - 15:23

Categories: 

«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου στην Κωνσταντινούπολη

 

Νέο χρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο 24χρονος αθλητής από τα Γρεβενά «πέταξε» στα 830μ. στην πρώτη του προσπάθεια, άλμα που ήταν αρκετό για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

O Τεντόγλου αναδείχθηκε για 3η σερί διοργάνωση χρυσός νικητής του μήκους και ισοφάρισε το ρεκόρ του Γερμανού Χανς Μπαουμγκάρντνερ με τρία χρυσά. Η βασική διαφορά ωστόσο είναι ότι ο Έλληνας πρωταθλητής το έχει κάνει σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις, ενώ ο Γερμανός το είχε καταφέρει σε επτά διοργανώσεις.

Στη πρώτη του προσπάθεια ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8,30μ. και ουσιαστικά έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του, ενώ ο πιο σοβαρός αντίπαλος του ο Σουηδός Τόμπιας Μοντλέρ ήταν άκυρος ενώ ο Ρουμάνος Μπιτάν που προκρίθηκε στον τελικό με την καλύτερη επίδοση μαζί με τον Ελληνα πρωταθλητή με 8μ.03 έμεινε στα 7μ.82. Στη 2η προσπάθεια ο Μοντλέρ έφτασε στα 8μ.19 και ο Τεντόγλου στα 8μ.16. Στην 3η προσπάθεια ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν άκυρος ενώ ο Μοντλέρ πήδηξε 8μ.14.

 

Στο 4ο άλμα ο Σουηδός ήταν άκυρος και ο Μίλτος 8,05μ. Στην 5η προσπάθεια ο Μοντλέρ ήταν και πάλι άκυρος ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου είχε 8μ.07. Στην τελευταία προσπάθεια ο Σουηδός ήταν άκυρος και ο Τεντόγλου ολοκλήρωσε τον αγώνα με ένα δεύτερο μεγάλο άλμα 8μ.29.

 

Τρίτος ήταν ο Ρουμάνος Μπιτάν με 8 μέτρα.