ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 May, 2023 - 17:48

Categories: 

«Ψάχνει» … βόμβα ο Άρης

Μετά και την εντός έδρας νίκη επί του Βόλου (4-2) και την μαθηματική εξασφάλιση του πέμπτου ευρωπαϊκού εισιτηρίου ενόψει της νέας σεζόν, ο Άρης, περιμένει καρτερικά την ολοκλήρωση της σεζόν ώστε να ξεκινήσει και επίσημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Τους τελευταίους μήνες, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έχει πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά μεταγραφικούς στόχους των «κίτρινων», αλλά, και να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για μια πιθανή μετακίνησή τους στο «Κλ. Βικελίδης».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, φαίνεται πως έχει στα... σκαριά την πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Serie A, και μάλιστα με πολυετή παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ, παράλληλα, είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του! Όλα δείχνουν πως ο Άρης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή αυτή, καθώς, φαίνεται πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών, με τις όποιες εξελίξεις πάνω στο θέμα να δρομολογούνται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Να θυμίσουμε, πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ακόμα δύο παιχνίδια, αυτά με ΑΕΚ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

 

Ομάδα: