ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 February, 2023 - 23:26

΄Ηττα στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό με τρίποντη μαχαιριά Τζόουνς

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός χάνοντας ένα δικό του ματς από την Βαλένθια με 91-92 στο ΟΑΚΑ και είδε το ρεκόρ του στην φετινή Ευρωλίγκα να βυθίζεται στο 8-16. Οι «νυχτερίδες» με τρίποντο – μαχαιριά του Τζόουνς στο τελευταίο δευτερόλεπτο απέδρασαν με το ροζ φύλλο από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 91-92…

Οι «πράσινοι» που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Γιώργο Παπαγιάννη, βρήκαν στα πρόσωπα των Γκουντάιτις (23 πόντοι )και Λι (25 πόντοι, αμφότεροι με ρεκόρ σκοραρίσματος)  τους παίκτες που  ηγήθηκαν στον επιθετικό τομέα. Αμυντικό όμως η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς δεν λειτούργησε καθόλου καλά, με αποκορύφωμα την λάθος συμπεριφορά στην τελευταία επίθεση των Ισπανών που έκρινε και το παιχνίδι.

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα (και να παρουσιάζεται εμφανώς τρακαρισμένος καθώς δεν έτυχε και τα καλύτερης υποδοχής) και με τον Ματ Τόμας επίσης στην πρώτη του συμμετοχή,.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 49-42, 68-69, 91-92.

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: