ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 November, 2023 - 19:28

Categories: 

Άλωσε και το «Ζηρίνειο» ο Ολυμπιακός!

Ζορίστηκε, αλλά συνεχίζει με το απόλυτο στη Volley League ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν την Κηφισιά να τους ισοφαρίζει σε 1-1 σετ, όμως κατάφεραν με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε να επικρατήσουν με 3-1 και να κάνουν το 4/4.

Το πάλεψε η ομάδα των Βορείων Προαστίων, παρότι ακόμη δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα και λίγο έλειψε να πάρει τον πρώτο της, αλλά λύγισε στο τέλος του παιχνιδιού παρότι έφτασε στο τέταρτο σετ να προηγείται με 24-23.

Ο Ολυμπιακός έκανε δυνατό ξεκίνημα και μετά το 10-8 που προηγήθηκε άρχισε να αυξάνει σταδιακά τη διαφορά του και να βρίσκεται μόνιμα στο +5 και +6, με αποτέλεσμα να πάρει το πρώτο σετ με 25-20. Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ, πήρε τα ηνία και από τη στιγμή που πήρε τη διαφορά και έπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να κάνουν… οικονομία δυνάμεων, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να γράφει το 1-1 με σκορ 25-16.

Το τρίτο σετ πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να το καθαρίσει στο φινάλε και να το πάρει με 25-22, αλλά η Κηφισιά αντέδρασε ξανά. Γύρισε το 14-16 σε 17-16 και στη συνέχεια βρέθηκε μια ανάσα από το να ισοφαρίσει σε 2-2, αφού βρέθηκε στο 24-23. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες κατάφεραν με τρομερή ανατροπή να το πάρουν με 30-28 και να κάνουν το 3-1 για το 4/4.

Ομάδα: