ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2022 - 19:39

Άλωσε το ΣΕΦ μετά από θρίλερ ο Παναθηναϊκός και πέταξε για το Final-4

 

Σπουδαία πρόκριση  στο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινες» μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα έφυγαν με σπουδαία νίκη από το βοηθητικό του ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με σκορ 66-60. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφάλισαν την πρόκριση στο Φάιναλ Φόρ του Κυπέλλου, που θα γίνει τον Μάρτιο (Νίκη Λευκάδας, ΠΑΣ Γιάννινα, Ελευθερία Μοσχάτου οι άλλες ομάδες).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και πήρε διψήφια διαφορά από νωρίς, όμως οι παίκτριες του Ζίμπαρτς επέστρεψαν στο ματς και το διεκδίκησαν μέχρι το τέλος, με ένα μεγάλο τρίποντο της Αλεξανδρή και δύο άστοχες βολές της Σωτηρίου να δίνουν τη νίκη στις «πράσινες».

Για τις νικήτριες, 16 πόντους είχαν Κάρτερ και Ριντ, όμως μεγάλη ήταν και η συνεισφορά της Αλεξανδρή με 11 πόντους και ένα μεγάλο σουτ στο τέλος. Από τον Ολυμπιακό, ξεχώρισε πάλι η Γκούσταφσον με 26 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ σπουδαία εμφάνιση με 16 πόντους έκανε η Σταμολάμπρου.

 

Ομάδα: