ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 December, 2023 - 15:11

Categories: 

Άμραμπατ: «Είναι κρίμα για εμάς»

Απογοητευμένος από τον άδοξο αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ευρώπη ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ μετά την ήττα από τον Άγιαξ (3-1).

«Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και δικαιούταν να κερδίσει. Είναι κρίμα για εμάς, κρίμα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ. Συνήθως έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όχι σήμερα (σ.σ. χθες). Δώσαμε τα γκολ εύκολα. Έπρεπε να πάρουμε περισσότερα από τη φάση των ομίλων», δήλωσε στο ολλανδικό ESPN ο Μαροκινός άσος.

Ο 36χρονος άσος δεν έκρυψε πως είχε παράπονα από τον Άγγλο διαιτητή, Γκρεγκ Πόουσον. «Αν ο Ρεντς πήγαινε μπροστά, έπρεπε να πάω μαζί του. Στις μονομαχίες δεν πήγα στο ένας εναντίον ενός, είχε πολλές βοήθειες. Είπα στον διαιτητή: έρχεσαι από την PremierLeague, αλλά σφυρίζεις πολύ εύκολα. Μου απάντησε: “Εδώ είναι EuropaLeague, όχι PremierLeague”».

Όσο για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς είπε: «Νομίζω ότι έγινα αλλαγή επειδή έκανα ένα λάθος. Ναι, ο προπονητής είναι αυστηρός. Δεν έκανα ένα φανταστικό παιχνίδι, αλλά προσπάθησα να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ, με έβγαλε, νομίζω».

 

Ομάδα: