ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

2 April, 2022 - 01:55

Άνετα η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια υποδέχθηκε τη Ζαλγκίρις στο «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» για την 33η αγωνιστική της Euroleague , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 96-79 καθαρίζοντας το παιχνίδι από τη πρώτη περίοδο , χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη , Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Η διαφορά στο σκορ για τους Βάσκους ήταν από πολύ νωρίς (1η περίοδος) στο +20 και αφού την διαχειρίστηκαν σωστά έφτασαν εύκολα στη νίκη.  Η Μπασκόνια που ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της στη Euroleague για φέτος με συνολικό ρεκόρ 12-16 , το μόνο που απομένει είναι η θέση που θα τερματίσει , ανάλογα με τα εναπομείναντα παιχνίδια των υπολοίπων ομάδων. 

Ίνοκ με 18 πόντους , Γκεντράιτις με 17 και Κοστέλο με 15 ήταν οι κορυφαίοι από πλευράς νικητών , ενώ ο Λεκάβιτσιους με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος της Ζαλγκίρις που έμεινε μόνη στη τελευταία θέση με συνολικό ρεκόρ 7-20.