ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

19 February, 2022 - 02:38

Άνετες νίκες για Φενέρμπαχτσε και Εφές που θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε εύκολα με 64-49 της Γαλατάσαραϊ στο «Tofas Spor Salonu". Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αφού επικράτησε σε όλες τις περιόδους πήρε εύκολα την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής κόντρα στην Αναντολού Εφές. Γκούντουριτς με 20 πόντους , Μπούκερ με 15 και Χένρι με 12 πόντους , 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι της Φενέρ , ενώ από την άλλη πλευρά Τριμπλέ με 19 και Μπλάκσερ με 17 ξεχώρισαν από πλευράς Γαλατά. 

Στον άλλο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε στο ίδιο γήπεδο (λίγο αργότερα) ,  η Εφές διέσυρε τη Νταρουσάφακα με 96-71 πατώντας το γκάζι στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε με 54-32 υπέρ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Στο 2ο μέρος ο Τούρκος προπονητής της Εφές άνοιξε το ροτέισον του με τη διαφορά στο +20 και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες έτσι ώστε να προφυλάξει τα 7-8 όπλα του για τον επερχόμενο μεγάλο τελικό της Κυριακής. 

Μπράιαντ με 26 πόντους , Λάρκιν με 16 και Μίσιτς με 13 ήταν οι κορυφαίοι της Εφές ενώ από πλευράς Νταρουσάφακα ξεχώρισε μόνο ο Πινέιρο με 14 πόντους και 6 ριμπάουν

πηγή amna.gr