ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 18:48

Categories: 

Άνετη νίκη για τον Θρύλο στην Πολίχνη

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την έδρα του Πήγασου Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη και έκανε το «δύο στα δύο» στη Volley League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 σετ έτσι συνεχίζουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα, μετά και την νίκη τους επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πήγασος μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ καταφέρνοντας να χτίσει μια σημαντική διαφορά τριών πόντων (6-3) με πολύ καλό μπλοκ και δυνατά σερβίς, προβάδισμα το οποίο διατηρήθηκε για αρκετή ώρα με τον Ολυμπιακό να μην έχει λύσεις πάνω από το φιλέ. Στα μέσα του σετ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +4 (19-15) όμως οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με ένα σερί 4-0 στο κρισιμότερο σημείο, πήραν προβάδισμα και στη συνέχεια το σετ με 22-25.

Παρόμοιο αλλά πιο σύντομο το σκηνικό στο δεύτερο σετ με τον Πήγασο να βρίσκει λύσεις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και να προηγείται ξανά με τρεις (8-5). Οι πρωταθλητές ωστόσο είχαν απαντήσεις και πατώντας στις αδυναμίες του Πήγασου έφτασαν στο +5 (19-24) και εν συνεχεία στο 2-0 στα σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν διάθεση για περιπέτειες και σε όλη τη διάρκεια του τρίτου σετ ήταν μπροστά στο σκορ. Αρχικά η διαφορά ήταν κολλημένη στους δύο πόντους με το +6 (18-24) να είναι η μεγαλύτερη διαφορά του ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 3-0.

Τα σετ: 22-25, 20-25, 20-25

Ομάδα: