ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

25 November, 2023 - 19:23

Categories: 

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού με Παναιτωλικό και τώρα Ευρώπη

Τον Παναιτωλικό υποδέχθηκε ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» ενόψει της 12ης αγωνιστικής της Super League όπου και επικράτησε με 3-1.

To παιχνίδι:

Σε χαλαρό ρυθμό ξεκίνησες το ματς ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων». Στο 7ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Φουρτούνης αρκετά καλά, όμως το τοίχος απέκρουσε. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος έστειλε άνετα τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Πέρεθ, όπου πέρασε ανενόχλητος στην περιοχή του Ολυμπιακού.. Οι Πειραιώτες δεν άργησαν να απαντήσουν, αφού βγήκαν άμεσα στην αντεπίθεση και έπειτα από ασίστ του Έσε στον Καμαρά, η μπάλα μάλλαξε ποπρεία, με αποτέλεσμα ο Μλάντεν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να δώσει την ισοφάριση στον Ολυμπιακό στο 17ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κυνηγούσα ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα και στο 27΄κατέγραψε την πρώτη του αξιόλογη φάση με τον Ροντινέι, ο οποίος εκτέλεσε ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή, που κατέληξε όμως στην αγκαλιά τουν Καπίνο.

Στο 32' ο Ντόη έβγαλε τρομερό σουτ που έφτασε το τέρμα των «καναρινιών», αλλά κατέηξε άουτ. Ο Φουρτούνης ανέτρεψε το σκορ με τρομερό γκολ που σκόραρε στο 41' γράφοντας το 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούσαν να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά και συνέχισαν να απειλούν τον Παναιτωλικό. Στο 58' ο Έσε έβγαλε ωραίο πλασέ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπίνο. Λίγο μετά την άφιξη του στο παιχνίδι ο Ελ Κααμπί έκανε το 3-1 στο 70', μετά από ασίστ του Μασούρα. Οι Πειραιώτες κέρδισαν τον Παναιτωλικό με 3-1 και είναι έτοιμοι για ΤΟ Ευρωπαϊκό ματς.

 

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Καμαρά, Φουρτούνης (Καρβάλο 85'), Μαρίν, Μασούρας (Μπριντς 74'), Μπιέλ (Ποτένσε 68'), Γιόβετις (Ελ Κααμπί 67'), Ροντινέι, Έσε, Μπιανκόν (Ιμπορά 74'), Ντόη

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε Μπρ., Μλάντεν, Τορεχό, Λιάβας (Μαυριάς 81'), Πέρεθ (Μπαλντασάρα 76'), Χατζηθεοδωρίδης (Μπελεβώνης 61'), Ακόστα, Βοϊλης (Πέδρο 46'), Ντουάρτε Φ. ( Ντίαζ 76')

Ομάδα: