ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2023 - 18:34

Categories: 

Άνετη πρόκριση για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά!

 

Επιβλητικά πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, που έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών περνώντας με σκορ 14-7 από του Γουδή.

Επόμενος αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» στην πορεία τους για τον τίτλο θα είναι ο Πανιώνιος, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους αθλητές. Μάλιστα, στο φινάλε του ματς ο Παπαναστασίου έδωσε την ευκαιρία στον 18χρονο Λιαντζίρη να σκοράρει, παραχωρώντας του την εκτέλεση πέναλτι, με το οποίο έγινε το 14-6.

Οι «ερυθρόλευκοι» όταν τον απόλυτο έλεγχο του ματς στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, στα οποία είχαν δεχτεί μόλις δύο γκολ (2-9). Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι άμυνες άνοιξαν και το σκορ ανέβηκε στο τελικό 14-7.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-2, 1-4, 5-5

 

Ομάδα: