ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 January, 2022 - 21:12

Categories: 

Άφησαν ανοι «Χ»τους λογαριασμούς

Χωρίς γκολ  αλλά και ιδιαίτερες συγκινήσεις έληξε ο πρώτος προημιτλεικός της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Με τους δύο «Δικεφάλους να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά να μην τις μετουσιώνουν σε γκολ και να μένουν στο απόλυτο… μηδέν!

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, με την ΑΕΚ να βλέπει να τις ακυρώνεται σωστά γκολ του Τσούμπερ και τον ΠΑΟΚ να έχει τον συνολικό έλεγχο αλλά να μην το εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα.

Σε μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση στα ημιτελικά, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ κάτι που αφήνει τις πιθανότητες στο 50%-50%.

Mε 4-2-3-1 κατέβασε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στην εστία ο Πασχαλάκης, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ στην άμυνα. Κούρτιτς, Σβαμπ στα χαφ, με τους Ζαμπά, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς στη μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Άκπομ.

Ίδια διάταξη και από τον Αργύρη Γιαννίκη για την ΑΕΚ. Ο Τσιντώτας στο τέρμα, με τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας. Σιμόες, Σιμάνσκι στον άξονα, με τους Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ μπροστά τους και πίσω από τον Ανσαριφάρντ που ήταν σέντερ φορ.

Μόλις στο 6ο λεπτό το πρόβλημα στον άξονα της ΑΕΚ φάνηκε, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει στην κόντρα αφού βρήκε τους χώρους αλλά το πλασέ του Κούρτιτς έξω από την περιοχή το έβγαλε ο Τσιντώτας. 

Με την «Ένωση» να αγγίζει το γκολ στο 8’, αλλά μετά την ωραία συνεργασία ο Τσούμπερ αντί να εκτελέσει στο τετ-α-τετ, προσπάθησε να βρει ξανά τον Γκαρσία και χάθηκε μια μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους.

Την σπουδαιότερη φάση στο ματς την έχασε η ΑΕΚ στο 62’ όταν ο Τσούμπερ βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Πασχαλάκη να απομακρύνει σωτήρια.