ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 November, 2023 - 19:13

Categories: 

Έβγαλε αντίδραση με «κατοστάρα» η ΑΕΚ

Στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η ΑΕΚ Betsson BC, ξεσπώντας στην Καρδίτσα στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων!

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Άρη στο Αλεξένδρειο, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έβγαλε την απαιτούμενη αντίδραση, συντρίβοντας με κατοστάρα της ομάδα της Καρδίτσας (103-88), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.


Με το… πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε η ΑΕΚ Betsson BC στην αναμέτρηση, πραγματοποιώντας με διαφορά το καλύτερό της δεκάλεπτο στη φετινή σεζόν! Οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα έβλεπαν σαν… βαρέλι το αντίπαλο καλάθι, ευστοχώντας στα πρώτα 9 σουτ που επιχείρησαν!

 
 
 
 
 



Με την τριάδα των Κουζμίνσκας, Τίλμαν και Ραντλ να κάνουν «θραύση» στην επίθεση, η Ένωση «έχτισε» από νωρίς διψήφια διαφορά με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 24-12 στο 5’. Με τον Ραντλ μάλιστα να συνεχίζει «καυτός» πίσω από τα 6,75μ. (4/4τρ. την περίοδο), οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια καλή διαφορά, με την Καρδίτσα να μειώνει στο τέλος με τον Μπιουκάναν για το εντυπωσιακό 34-26 της περιόδου.

 

 



Η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει στα… κόκκινα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, και παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μέχρι τους 5 (38-33) στο 12’, βρήκε τις λύσεις στη συνέχεια να «κλειδώσει» από νωρίς το ματς. Κρατώντας την Καρδίτσα στους δύο πόντους για έξι αγωνιστικά λεπτά (!), οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας πολυφωνία και πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση, έτρεξαν ένα μεγάλο σερί 18-2 για το +21 (56-35) στο 18’! Σάιμπερτ και Γουάιτ έδωσαν επιθετική «πνοή» στους φιλοξενούμενους για το 59-41 του ημιχρόνου.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βγάζουν μεγάλη διάθεση και όρεξη στο παρκέ του κλειστού των Άνω Λιοσίων. Από την πλευρά της, το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλος ήταν να μειώσει μέχρι τους 12 πόντους για το 65-53 στο 26'. Κάπου εκεί, Ραντλ και Κουζμίνσκας οδήγησαν την ΑΕΚ σε ένα αγωνιστικό ξέσπασμα, με το σύνολο του Πλάθα να βρίσκει 22 πόντους στο τελευταίο τετράλεπτο της περιόδου (!), εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +26 και το 87-61 του δεκαλέπτου!

 
Ομάδα: