ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 September, 2023 - 18:56

Categories: 

Έβγαλε γούστα η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε

Τις υψηλές της πτήσεις συνέχισε για ακόμη μία αγωνιστική στη φετινή σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Παρά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο επί της Κάντιθ, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση και σκορ 3-0 στο «Σαν Μαμές» για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga!

 

 

 

 

Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν το απόλυτο έλεγχο του ματς, δημιουργώντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λεντέσμα. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι Βάσκοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά την αντίπαλό τους, εξαργυρώνοντας την καλή τους εμφάνιση με τα τέρματα των Γκουρουθέτα και Βιγιαλίμπρε στο 66ο και 68ο λεπτό.

Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Ινιάκι Γουίλιαμς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 3-0, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να φτάνει τους 10 πόντους και να ανεβαίνει - έστω και προσωρινά - στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!