ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 September, 2023 - 23:44

Categories: 

Έβγαλε χαρακτήρα ο νέος Ολυμπιακός στη «Opap Arena»

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «OpapArena». Λίγες ημέρες πριν τη πρεμιέρα τους στη φάση των ομίλων του EuropaLeague  κόντρα σε Μπράιτον και Φράιμπουργκ αντίστοιχα οι δυο μονομάχοι έβγαλαν όμορφες φάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος. Με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν αήττητοι για δέκατο συνεχόμενο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην «Ένωση» και να οδηγούν την κούρσα με 10 πόντους έχοντας έναν βαθμό και ένα …  παιχνίδι περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται την ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική.   

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ. Στο 7’ ο Τσούμπερ έκανε  το πρώτο σουτ που σταμάτησε πάνω στον Ρέτσο, πήρε  ο Ελβετός το ριμπάουντ και ψάχνει την απέναντι γωνία αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε  σε κόρνερ.

Στο 12 αρχικά υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Ρότα από τον Κίνι,. Απόφαση, η οποία όμως πάρθηκε πίσω από τον Πορτογάλο ρέφερι Σοάρες, έπειτα από την χρήση του VAR. Η «Ένωση» συνέχισε να πιέζει και στο 18’ έχασε νέα μοναδική ευκαιρία με τον Πασχαλάκη να αποκρούει ενστικτωδώς την κοντινή κεφαλιά του Μοχαμάντι. Η υπεροχή της «Ένωσης» απέφερε καρπούς στο 22’ Ωραίο ένα-δύο του Ρότα με τον Ελίασον, που πάσαρε στον Πόνσε, που από κοντά έγραψε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε  αισθητά την απόδοσή του. Στο 30’ το μακρινό σουτ του Μασούρα υποχρέωσε τον Στάνκοβιτς σε δύσκολη επέμβαση. Στο 38’ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση σε μία φάση που … μίλησε η κλάση του … δαιμόνιου Ντανιέλ Ποντένσε, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αυτή την δεύτερη θητεία του στην πειραϊκή ομάδα.  Ο Πορτογάλος άσος, αφού δέχθηκε την μπάλα από τον Ροντινέι από τα δεξιά έκανε την σέντρα στη καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο επερχόμενος Ελ Κααμπί με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

 

 

Ομάδα: