ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 October, 2023 - 17:00

Categories: 

Έγραψε ιστορία ο Παυλίδης με τρομερό γκολ επί του Άγιαξ!

Δεν σταματά να... πυροβολεί ο Βαγγέλης Παυλίδης στην Eredivisie!

Ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός της Άλκμααρ σκοράρει κατά ριπάς στο ολλανδικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ το απόγευμα της Κυριακής (08/10)! Συγκεκριμένα, ο νεαρός διεθνής φορ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μέσα στην «Johan Cruyff Arena» επί του Άγιαξ στο 45ο λεπτό, με τρομερό διαγώνιο σουτ στο «παραθυράκι» του Γκόρτερ!

Με το γκολ αυτό, ο Παυλίδης έφτασε τα δέκα τέρματα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, γράφοντας το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της Άλκμααρ, αφού έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου του που σκοράρει σε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια της Eredivisie!

Μάλιστα, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που σημειώνει μια τέτοια επίδοση στην ιστορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς ο μοναδικός που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο ήταν ο Ισλανδός φορ της Φέγενορντ, Πέτουρ Πέτουρσον, στις αρχές της σεζόν 1979/80!