ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 August, 2023 - 01:14

Categories: 

Έγραψε ιστορία στη Μασσαλία ο Παναθηναϊκός και φτάνει στα... αστέρια του!

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ευρωpαϊκή του ιστορία στα πέναλτι, μετά το 5-3 επί της Μαρσέιγ και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του σε ομίλους Champions League!

Το 2-1 υπέρ της γαλλικής ομάδας σε κανονική διάρκεια και παράταση, μετά το 1-0 των Πρασίνων στη Λεωφόρο οδήγησε την υπόθεση – πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Κόντρα σε όλους και σε όλα το «Τριφύλλι» έδειξε χαρακτήρα και πήρε μία τεράστια σε αξία πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» που του δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει  την επιστροφή του στην φάση των χρυσοφόρων ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στην Μπράγκα. 

Με παροιμιώδη ευστοχία από την άσπρη βούλα οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλαν ψυχή και καρδιά και με ψύχραιμες εκτελέσεις … καθήλωσαν την ζάμπλουτη ομάδα του Μαρθελίνο, που κοστολογείται κοντά στα 300 εκατ. ευρώ!

Το πρώτο μέρος ήταν εφιαλτικό για τον Παναθηναϊκό. Η Μαρσέιγ βρήκε γκολ με τον Ομπαμεγιάνγκ μόλις στο 2’, ενώ ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 44’ πάλι με τον πολύπειρο διεθνή Γάλλο άσο, . Σκορ, το οποίο της χάριζε την πρόκριση. Η είσοδος του Παλάσιος σε συνδυασμό με την τεράστια ψυχραιμία και αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς τους έδωσε την δυνατότητα να πιστέψουν μέχρι το τέλος για την ανατροπή του αποτελέσματος, Ώσπου στο 95’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκουντοντζί που υποδείχθηκε  από το VAR.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποδεικνύεται απόλυτα ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε… νεκρό χρόνο για τον Παναθηναϊκό σε 2-1 οδηγώντας το ματς στην παράταση., Εκεί δεν άλλαξε τίποτα και η πρόκριση κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.