ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2023 - 17:56

Categories: 

Έδειξε σφυγμό η Athens Kallithea, 3-3 κόντρα στην Κηφισιά με 2 γκολ στο φινάλε!

 

Athens Kallithea και Κηφισιά επιβεβαίωσαν ότι δικαίως φέρουν τον τίτλο των καλύτερων ομάδων της Super League 2 φέτος και σε ένα ματς με ένταση, ενθουσιασμό και ποδοσφαιρικό πάθος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σταμάτησαν στο 3-3. Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν πίσω με 1-3, αλλά με γκολ στο 87’ και στο 90+3’ πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Κηφισιά πήγε στους 47 βαθμούς και παραμένει «αμετακίνητη» στην πρώτη θέση του Νότιου ομίλου, ενώ η Athens Kallithea μπορεί να έπεσε στην 3η θέση με 40 βαθμούς, αλλά παραμένει… ζωντανή αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

 

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 9΄ο διαιτητής υπόδειξε πέναλτι για χέρι που έκανε ο Βοσνιάδης. Ο Κουϊρουκίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 για την Κηφισιά.

Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα μετά το πρώτο ημίωρο και στο 37’ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία. Ο Ναμπί εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαντάνα με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο, δηλαδή με την Κηφισιά να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 51’ ο Κύργιας δεν υπολόγισε σωστά τη μπάλα, ο Πρίτσας την έκλεψε και με πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Βοσνιάδη για το 2-1.

Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος οπισθοχώρησαν και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι μάλιστα, βρήκαν και το τρίτο γκολ, όταν ο Τετέι έφυγε γρήγορα στην κόντρα, προσποιήθηκε υπέροχα στην περιοχή και με ένα φοβερό σουτ έκανε το 3-1.

Η Athens Kallithea ωστόσο, δεν τα παράτησε και στο 87’ βρήκε το γκολ που θα την άφηνε… ζωντανή. Ο Ουές βρέθηκε σε θέση βολής εντός της περιοχής της Κηφισιάς και με σουτ έκανε το 3-2.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 3-3 με κεφαλιά του Ντεμέτριους και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής Super League 2.

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (64? Ντεμέτριους), Ματίγια, Κύργιας, Ναμπί (75? Λουκίνας), Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Ουές, Καινούργιος, Κολτσίδας (28? λ.τ Ρέντζας), Βλάχος.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Να’α, Παπασάββας (83? Ταλάλ), Σωτηράκος, Προβυδάκης, Πρίτσας (60? Πέιος), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73? λ.τ Αντερέγκεν)