ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 October, 2023 - 19:33

Categories: 

Έκανε «σεφτέ» το Περιστέρι

Σε μία μάχη  που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος, το Περιστέρι bwin πήρε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Basket League!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 76-71 του Προμηθέα Πατρών στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και πήγε στο 1-3, ενώ αντίθετα, το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου γνώρισε την πρώτη ήττα τη φετινή σεζόν και υποχώρησε στο 3-1.


Το ματς:
Το Περιστέρι bwin ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Ράγκλαντ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Γουίλιαμς και Τόμπσον, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τον Προμηθέα με τους Ρέινολντς, Μπαζίνα, Χρυσικόπουλο, Ετσενίκε και Χέιλ.

Ισορροπημένο το ξεκίνημα του αγώνα, με τον Ετσενίκε να ξεκινάει εντυπωσιακά μετρώντας και τους επτά πόντους της ομάδας του στο 3’ (6-7). Ένα εύστοχο σουτ τριών πόντων από τον Πουλιανίτη έδωσε το προβάδισμα στο Περιστέρι bwin (9-7), με τον Χέιλ να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία (9-9), πριν το διάστημα που οι δυο ομάδες ήταν άστοχες στις επιθετικές τους προσπάθειες.

Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι και το 7’ (16-16), ώσπου οι γηπεδούχοι να «τρέξουν» ένα 6-0 (22-16) για την πρώτη ουσιαστική διαφορά του αγώνα. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ο Κάουν ευστόχησε σε μια από τις δυο βολές (22-17) και ο Κένι Γουίλιαμς με σουτ από τις 45 μοίρες έγραψε το 25-17, με τον Αμερικανό να είναι επιδραστικός με δέκα πόντους μέχρι εκείνο το σημείο.

Μάλιστα, η διαφορά υπέρ του Περιστερίου bwin πήγε σε διψήφιο νούμερο στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου (27-17), την οποία «χάλασε» άμεσα ο Κόφι με τρίποντο (27-20). Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες έπαιξαν καλές άμυνες, ενώ το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη πήγε ξανά τη διαφορά στο +10 με εύστοχο σουτ τριών πόντων του Χαντς (32-22).

Μέχρι τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να ελέγχουν την ισορροπία του ματς, ωστόσο, ο Προμηθέας «απάντησε» με ένα σερί 7-0 και μείωσε τη διαφορά στους τρεις στο 8’ (34-31). Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι Ντάνγκουμπιτς, Χαντς και Ρένφρο κράτησαν επιθετικά το Περιστέρι bwin (42-37), αλλά ο Χέιλ με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ημιχρόνου μείωσε στους δυο για τον Προμηθέα (42-40).

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους άνηκαν στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που με ένα 5-0 πήρε προβάδισμα στον αγώνα (42-45). Το Περιστέρι bwin «απάντησε» με τέσσερις εύστοχες βολές του Τόμπσον (46-45), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν λύσεις επιθετικά και να παίρνουν εκ νέου προβάδισμα με 46-51 στο 5’.

Ομάδα: