ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2022 - 19:10

Categories: 

Έκανε συντήρηση ο Παναθηναϊκός ενόψει Final-4

 

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε... σκούρα για κάτι παραπάνω από 35 λεπτά κόντρα στον αξιόμαχο Ηρακλή, ωστόσο στο τέλος μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία, με τους «πράσινους» να επικρατούν 70-58 στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Stoiximan Basket League.

Με το... μυαλό στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τον «Γηραιό» να φτάνει τη διαφορά ακόμα και στο +11. Στην τελευταία περίοδο όμως, το «τριφύλλι» σοβαρεύτηκε και με πρωταγωνιστή τον Οκάρο Γουάιτ έφτασε στο 12ο ροζ φύλλο της σεζόν.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τους Έβανς (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Μποχωρίδη (9 πόντοι) και Κασελάκη (8 πόντοι) να ακολουθούν σε απόδοση. Ο Νίκος Χουγκάζ από την άλλη, δεν αγωνίστηκε στο ματς.

Για τον Ηρακλή, που μπορεί να γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις, ξεχώρισαν οι Γκάρετ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και Χένρι (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ). Πάντως, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος αποχώρησε στα μέσα της τέταρτης περιόδου με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.