ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 June, 2023 - 13:41

Categories: 

Έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ ο Κώστας Αντετοκούνμπο και πηγαίνει Παναθηναϊκό

 

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς έχει αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε και είναι πλέον ελεύθερος. Σύμφωνα με αναφορές, φαίνεται ότι ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται πολύ κοντά σε μια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, επομένως η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από την πλευρά των "πρασίνων".

 

Ο 26χρονος πάουερ φόργουρντ/σέντερ πήγε στην τουρκική ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν για να αντικαταστήσει τον Τόνιε Τζεκίρι και βοήθησε σημαντικά στο εγχώριο πρωτάθλημα, αν και δεν είχε σταθερή συμμετοχή στην EuroLeague.

Κατά την φετινή σεζόν, ο Αντετοκούνμπο είχε μέσο όρο 7.7 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 κόψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα (3 αγώνες), καθώς και 2.7 πόντους μέσο όρο σε 7 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague (14 αγώνες).

 

Ομάδα: