ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

27 November, 2020 - 04:00

Ένα γκολ… πρωτάθλημα!

Ο Κώστας Στουρνάρας αναλύει γιατί ο Βούκοβιτς δεν έδωσε μόνο την νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι  στις καθυστερήσεις, αλλά υπό προϋποθέσεις μέχρι  και τον… τίτλο! 

 

Στο μπάσκετ λένε ότι οι αριθμοί, τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια. Αν κοιτάξει, όμως, κάποιος την βαθμολογία της Super League, είναι δεδομένο ότι θα δεν μια μαγική εικόνα,  μια οφθαλμαπάτη! 

 

 

Μαγική εικόνα

 

 

Ο ΠΑΟΚ φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται έξι πόντους πίσω του. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά των δύο ομάδων; Φυσικά και όχι! Είναι δεδομένο ότι η ομάδα του Λουτσέσκου έχει κάνει και μια… κρυφή μεταγραφή, τον Γκαστόνε! Ο ΠΑΟΚ κέρδισε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη και δεν ήταν καλύτερος, τον Αστέρα με ανύπαρκτο πέναλτι και άφησε δύο πόντους στο Περιστέρι, κόντρα σε έναν Ατρόμητο που δεν «μάσησε».  

 

Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά η μπάλα δεν του έκανε τα γούστα. Κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας πάνω από 20 τελικές, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που ισοφαρίστηκε στο 90’ από τον Μπακασέτα, κόντρα στον Παναθηναϊκό που  η μπάλα σαδιστικά δεν ακούμπαγε δίχτυα, κόντρα στον ΟΦΗ όπου τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ ήταν στο πλευρό των Κρητικών., το ταμείο έφερε 2 βαθμούς, δίνοντας αβάντζο στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει στην κορυφή. 

 

Νίκη στις καθυστερήσεις =πρωτάθλημα

 

 

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά στραβά από την αρχή της σεζόν.  Τα έχουμε πει και  τα έχουμε γράψει, ωστόσο πρέπει να λέμε και τα θετικά και ένα από αυτά είναι το πείσμα. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε αγώνες στις καθυστερήσεις.  Το γκολ του Νάτχο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο 92’, το γκολ του Χασάν στην Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο στο 91’, το τέρμα του Μάνου στο ματς με τον Απόλλωνα στο 91’, η ισοφάριση του Σισέ στο ματς με τον Παναθηναϊκό  στο 95’ και το γκολ του Βούκοβιτς στο 93’ κόντρα στον Ατρόμητο. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει και την ΑΕΚ, αν ο Φετφατζίδης στο 93’ δεν συμμάζευε το…Mall που είναι πλησίον του ΟΑΚΑ. Κάνοντας την σούμα βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει 13 πόντους σε πέντε ματς, που του πιστώνουν την αυταπάρνηση για την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Παράσημο Μάρτινς αναμφίβολα.  

 

 

Η φιλοσοφία του πρωταθλητή

 

 

Μ’ αυτή την φιλοσοφία και σε συνδυασμό με τον ΠΑΟΚ που κερδίζει, αλλά δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ο τίτλος είναι ορθάνοιχτος. Και να είστε σίγουροι, ότι δεν είναι καθόλου άνετοι στη Τούμπα να μαθαίνουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση βολής στην πλάτη τους. Διότι, ξέρουν  ότι δεν είναι καλύτερη ομάδα και η μεταξύ τους διαφορά είναι πλασματική. Και μην λησμονούμε ότι υπάρχει και δεύτερος γύρος, με τον Ολυμπιακό να είναι φουλ ενισχυμένος. Με Μασούρα, με επιθετικό και βλέπουμε αν υπάρξει και κάποιος άλλος…  

 

 

Το εμπόδιο της επαρχίας

 

Το επόμενο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην πορεία για τον τίτλο είναι αυτό της επαρχίας. Διότι, στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές, υπάρχουν οι εντός έδρας αναμετρήσεις με Παναιτωλικό, Λαμία, ΑΕΛ, Πανιώνιο, αλλά και οι εκτός με Ξάνθη, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννενα και Αστέρα Τρίπολης. Εφόσον οι Πειραιώτες περάσουν «αλώβητοι» από αυτές τις έδρες και δεν έχουν απώλεια βαθμών στο Φάληρο, τότε  δεν αποκλείεται να ανέβουν από θέση ισχύος, ακόμα και από την κορυφή για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή.